tisdag 17 januari 2012

Nalle Puh, en skön liten Björn :)

4 kommentarer:

BP sa...

Gud vilken söt bild:-) Han är som jag, ja inte söt då men till sättet om man säger så;-) Han är mänsklig med andra ord!

Erika sa...

Jag har testat att skriva en kommentar hos mig och skrev medvetet in fel kod för att se vad som händer. All text fanns kvar i kommentarsrutan gjorde om det flera gånger, alltså kunde jag skriva in rätt kod varje gång. Varför det inte fungerade när du skrev där vet jag inte. Riktigt mysko faktiskt. Såg att det hon före dig skrivit flög ut och försvann. Jag skulle gärna tillåta högerklick i min blogg om jag visste att ingen tog mina bilder för i så fall kunde alla kopiera sin kommentar och på det sätt vara säker på att den inte försvinner. Jag har själv kommenterat hos en som har blogspot, där skulle jag förhandsgranska och då hamnade jag på blogspots sida där man skapa sig en blogg. Det var riktigt surt då jag den gången skrivit en lång kommentar. Man blir så trött av att behöva börja om från början igen att man nättilli struntar i det.

Kan tala om att vi har inte så mycket snö om du syftade på bilden med båten, den är fotograferad på min gamla hemort en gång när det kom lite snö även där nere. Snö har vi här men inga stora mängder.

Vinkelevink :)

ormbunke sa...

Ja ibland känner man sig som Nalle Puh.Men det är ju mest positivt.Som många andra har jag också haft krångel.Får gå in på kontosidan för att öppna kommentarer.Lite segt var det att öppna din sida.Hoppas detta funkar. Ha de gott. Kram. Anita

Nilla sa...

Den där goa lilla Nalle Puh....han är klok han ;o)
Kram