fredag 6 januari 2012

Framåt ...


Fredagstema/Framåt..
Nu går det Framåt när man kan köpa de här läckerheterna,
semlor alla redan .. en bit på väg mot ljusare tider :)


Nya blanka blad ligger framför oss .. Vad vi fyller dem med
är allt en överraskning var dag ..
Mycket kan vi styra, men inte allt.

Jag vill inte missa något ;)






19 kommentarer:

ormbunke sa...

Det ser verkligen frestande ut. Men jag ser framåt till em, för då blir jag bjuden på tårta hos vårt barnbarn som fyller 26 år.Nu flyttar de ju runt barnbarnen. En är i Stockholm och en är i Österrike. Ha en bra fortsatt helg. Kram. Anita

Moj sa...

Jag har funderat på dom där...semlorna. OM jag ska kosta på mej EN i år...eller om jag ska blunda för frestelsen. Här vägs det en gång i veckan nu, så man får passa sej ! ;)

Härlig låt!

Kram

Skaparglädje sa...

Jag har redan smakat en semla i år, mmm...så gott det var.
Och alla oskrivna blad i almanackan brukar snabbt bli fyllda.
Kram!

sinneskatten sa...

Åh så sugen jag blir, får något drömskt i blicken!

Monica o Jacob sa...

Åt en i går såååå god, men lite tidiga är dom nog.
Ha en bra fredag;-)
KRAMEN

Gerda-Thyra sa...

Vi köpte och åt semlor härom dagen! Gud så gott det var!!!

Erik "Semlan" sa...

På tok för tidigt för semlor, tycker jag. ;-)
Fast de ser frestande ut. :-)
Få se när jag "syndar" för första gången detta år?
Härlig låt!

BP sa...

Japp, semlor fanns redan annandag jul här. Nu gillar jag inte semlor (fast jag älskar vispgrädde), men tycker ändå att det är alldeles för tidigt.
Bilderna är Pialottaish och storgillas här.
Aerosmith gillas också. Tummen upp à la Facebook för det här inläget med andra ord:-)

cat sa...

Semlorna kommer tidigare och tidigare för varje år.
Hoppas att det smakade bra :)

Jah Hollis sa...

Instämmer allt med de som tycker det är väl tidigt för dessa godsaker (”Semlan” om någon bör ju veta). Fettisdag ska ju enligt traditionen vara fösta semmeldagen och den infaller i år den 21 februari. Men tiderna förändras och visst är de frestande.

Gärdsmygen sa...

Mmmmmm!Även om det är lite väl framåt med semlor redan nu;)

Oldmolly sa...

Smaskigt! Men...
ur led är tiden. Läst en annan blogg, där de ätit surstömning och en hade en blid på ensurfare.
Årstiderna suddas ut, inget är som förr. Kanske tur det ;-)

anemonen sa...

Jag blev så glad av ditt inlägg. Precis så skall det vara gott varje dag. Passa på att ta för sig av livets goda. Ha en fin kväll.

Mimmi sa...

JAG VILL HA... får kolla när jag är i stan nästa gång .. jag hade helt glömt bort det sist jag var där :)
kram :)

SigridfraEnget sa...

Semlor!! Mmmmm. Nu är det dags

Anitas Blogg - Malta sa...

Läckerheter som Semlor finns definitivt inte på Malta. Men mot ljusare tider går vi även här och det känns så härligt. Frestande bilder på bakverken. Kan ju inte vara så svåra att göra själv. Bulle, mandelmassa och grädde. Locket är viktigt. Annars är det väl ingen riktig semla ;-) Trevlig Helg Pialotta.

Anette sa...

Mmm, dette så fantastisk godt ut! I Norge kaller vi semlor "fastelavnsboller" :) Jeg har forresten link til deg fra bloggen min i dag, klem fra Anette :)

llhertz sa...

Storfina semleporträtt. Jag tycker du har helt rätt - varför ska man missa något???

Pysselfarmor sa...

semlor får allt vänta för mig....oskrivna blad är spännande blad...det blir säkert både raka linjer och krumelurer på dem
;-))