Fredagstema/Framåt..
Nu går det Framåt när man kan köpa de här läckerheterna,
semlor alla redan .. en bit på väg mot ljusare tider :)
Nya blanka blad ligger framför oss .. Vad vi fyller dem med
är allt en överraskning var dag ..
Mycket kan vi styra, men inte allt.
Jag vill inte missa något ;)
19 kommentarer:
Det ser verkligen frestande ut. Men jag ser framåt till em, för då blir jag bjuden på tårta hos vårt barnbarn som fyller 26 år.Nu flyttar de ju runt barnbarnen. En är i Stockholm och en är i Österrike. Ha en bra fortsatt helg. Kram. Anita
Jag har funderat på dom där...semlorna. OM jag ska kosta på mej EN i år...eller om jag ska blunda för frestelsen. Här vägs det en gång i veckan nu, så man får passa sej ! ;)
Härlig låt!
Kram
Jag har redan smakat en semla i år, mmm...så gott det var.
Och alla oskrivna blad i almanackan brukar snabbt bli fyllda.
Kram!
Åh så sugen jag blir, får något drömskt i blicken!
Åt en i går såååå god, men lite tidiga är dom nog.
Ha en bra fredag;-)
KRAMEN
Vi köpte och åt semlor härom dagen! Gud så gott det var!!!
På tok för tidigt för semlor, tycker jag. ;-)
Fast de ser frestande ut. :-)
Få se när jag "syndar" för första gången detta år?
Härlig låt!
Japp, semlor fanns redan annandag jul här. Nu gillar jag inte semlor (fast jag älskar vispgrädde), men tycker ändå att det är alldeles för tidigt.
Bilderna är Pialottaish och storgillas här.
Aerosmith gillas också. Tummen upp à la Facebook för det här inläget med andra ord:-)
Semlorna kommer tidigare och tidigare för varje år.
Hoppas att det smakade bra :)
Instämmer allt med de som tycker det är väl tidigt för dessa godsaker (”Semlan” om någon bör ju veta). Fettisdag ska ju enligt traditionen vara fösta semmeldagen och den infaller i år den 21 februari. Men tiderna förändras och visst är de frestande.
Mmmmmm!Även om det är lite väl framåt med semlor redan nu;)
Smaskigt! Men...
ur led är tiden. Läst en annan blogg, där de ätit surstömning och en hade en blid på ensurfare.
Årstiderna suddas ut, inget är som förr. Kanske tur det ;-)
Jag blev så glad av ditt inlägg. Precis så skall det vara gott varje dag. Passa på att ta för sig av livets goda. Ha en fin kväll.
JAG VILL HA... får kolla när jag är i stan nästa gång .. jag hade helt glömt bort det sist jag var där :)
kram :)
Semlor!! Mmmmm. Nu är det dags
Läckerheter som Semlor finns definitivt inte på Malta. Men mot ljusare tider går vi även här och det känns så härligt. Frestande bilder på bakverken. Kan ju inte vara så svåra att göra själv. Bulle, mandelmassa och grädde. Locket är viktigt. Annars är det väl ingen riktig semla ;-) Trevlig Helg Pialotta.
Mmm, dette så fantastisk godt ut! I Norge kaller vi semlor "fastelavnsboller" :) Jeg har forresten link til deg fra bloggen min i dag, klem fra Anette :)
Storfina semleporträtt. Jag tycker du har helt rätt - varför ska man missa något???
semlor får allt vänta för mig....oskrivna blad är spännande blad...det blir säkert både raka linjer och krumelurer på dem
;-))
Skicka en kommentar