fredag 16 augusti 2013

Fredagstema/Fort ..


Sommaren valsar runt  på sluttampen nu ....
Det springer på  riktigt FORT på slutet, men hav förtröstan gott folk ...
Det kommer en HÖST som kanske blir hur fin som helst.
Då Höstens penslar målar om i vackra färger och vi kan njuta på ett helt annat sätt.
Redan nu har temperaturen sjunkit rejält, svalare luft och vi får t.om
tända lampor inomhus på kvällskvisten nu.











12 kommentarer:

Anonym sa...

Vacker sammanfattning av sommaren. Gillar hösten jag med och ser fram emot det färgsprakande skådespel som står för dörren :0)

Kerstins foto sa...

Så fint fångat av dig, bilderna är många och toppenfina. Jag håller med dig, det går fort nu så nu gäller det att ta in och njuta av allt så mycket som möjligt.
Ha en fin fredag!

Anneli - A'la Foto sa...

Härliga bilder! Jag älskar ringblommor! De är så vackra! Och grisen på sista bilden är vansinnigt söt! :O)))

Leena sa...

Härliga sommarbilder! Bra att ha i reserv om inte hösten blir så fin, i regnrusk är de helt klart uppiggande. Och nu en bra påminnelse om att det är bäst att njuta mest vi sommar kvar. Men jag ser också fram emot hösten, älskar alla färgerna i naturen.

BP sa...

Tack för alla dina fina sommarbilder. Personligen är jag ju en sol-och-värme-människa till 100% och tycker att våra svenska somrar är alldeles för korta. Visst bjuder hösten på fina färger men nej, det är nog sommaren som är min absoluta fav årstid:-)

Mina fotostunder sa...

Bekymrad för att det går mot höst är han då inte på sista bilden! Ja visst kan hösten vara fin också med alla sina färger.
Vackra bilder!

Lena och Tommy sa...

Ja oj så fort en sommar går. Tur att man har lite fina fotominnen kvar!!

Violen sa...

Otroligt vackra bilder! Färgsprakande ringblommor och den allra sötaste gris man kan tänka sig! Varje årstid har sin tjusning och nu kan vi se fram emot en höst med sprakande färger och mörka kvällar. Då kan man kanske ta sig tid att gå igenom sommarens fotoskörd och återuppleva många glada stunder!
Ha en skön dag!

Mias Mix sa...

Många vackra foton! Sommaren är härlig, men kanske mest för att man får tid att umgås med familj o vänner på ett helt annat sätt. Vädermässigt gillar både jag o mina djur hösten bättre. Hög klar luft, vackra färger, inte massa bromsar o myggor. Ser fram mot en underbar höst!

anemonen sa...

Iår har det varit en fin sommar. Ingen kan klaga. Jo det förstås vi som inte gillar värme. Hösten kan bli mycket varm och fin det får vi hoppas. Jag gillar dina bilder som är bedårande vackra. Sista bilden blev jag så glad av att se. Ha en fin helg.

FrökenChristina sa...

En vacker sammanfattning. Sommaren verkar ha varit bra och bra att komma ihåg när hösten blir riktigt mörk.

Caroline sa...

Jovisst går tiden snabbt på slutet av sommaren, men rätt mysigt att få tända fönsterlampor och ljus på kvällarna...