onsdag 13 februari 2013

Väntan/Längtan i Onsdagstema :)


Väntan/Längtan/Vilopaus i Fototema/Onsdagsfoto :)

Jag har nog aldrig längtat o väntat så mycket som denna Vinter efter
Vår & Sommar ....
All grönska i vår natur har tagit en rejäl Vilopaus ...

Att kunna Gå ut där i de betydligt mer behagliga vädret/vindarna
med Kameran i min hand och bara Njuta :)9 kommentarer:

Black Iris sa...

Klart vi längtar efter våren.. Varje timme, minut och sekund.......

Kram

Marit sa...

Synes igrunnen vinteren er noe tull jeg. Hva skal vi med den igrunnen?? Flotte bilder.

Yvonne sa...

Sådär säger man varje år...att aldrig förr har jag längtat efter våren som jag gör nu! :D

BP sa...

Har precis samma längtan som du. Den här vintern kändes nog som en av de längsta ever. Hade det varit flera soldagar tror jag nog att det hade känts kortare.
Vilken fin bild på dig!

Anita - Malta sa...

Vilka fina bilder Pialotta !! Trädstammen, solrosen, en bit sandstrand och så du mitt i grönskan :-) Förstår så väl din längtan efter värme bort från kyla och snö. Känner igen det där när vintern kändes så himla lång hemma i Sverige. Känner mig nästan bortskämd här på min lilla ö i medelhavet men jag längtar också. Februari är inte särskilt kul på Malta heller. Idag har jag inte varit ute på hela dagen. Regn, starka vindar, hagelskurar och runt 8 grader. Ett par månader till så har vi vår och en lång sommar väntar. Önskar dig allt gott där du är. Varma kramisar till dig :-)

Anonym sa...

Ja du, den längtar har vi alla. Snart är vi inne i mars, sedan går det undan och värmen kommer. Jättefina bilder du visar.

agnetha sa...

Åh vad jag längtar jag med. SOMMAR KOM SNART!!! Fina bilder! Nej du inte bor jag nära min lille blåstailade prins. Han bor ju uppe i Nacka 35 mil från mig. Så det bli att åka långt när man behövs som barnvakt. Det är något som jag tycker är så sorgligt att jag inte har något barnbarn nära. 30 mil hit o 30 mil dit. Helt åt olika håll. :(

Mona sa...

Jag håller med! Den rätta vinterskänslan har inte infunnit sig i år. Nu har jag bara siktet ställt mot våren. Så vackert trädhjärta du hittat!

Gunilla sa...

Underbara bilder!

Önskar dig en skön helg!
Kram Gunilla