torsdag 31 oktober 2013

I Like Naturliga Promenader ..


När jag och min bästa väninna är ute på promenader,
då finns det verkligen fototillfällen, som jag vill föreviga.
Som denna Björnlokan i "Höstkläder" och våra nyaste Parkbänkar
med löven runtom i vår halvt renoverade stad Kristianstad :)

10 kommentarer:

BP sa...

Ja, att du gilar promenader har jag förstått! Parkbänkarna är åtminstone gjorda av trä! Plus för det! Men sätt dig inte på dem med shorts under sommaren. Mönstret på dina ben kommer att synas, jag lovar;-)

Svar: Vi har också portlås etc. i vårt hus. Förstår inte hur de kom in egentligen, men kul var det iaf, då vi aldrig fick "läskigt" besök när vi inte hade portlås. Konstigt, egentligen... DS.

Della sa...

Gillar ditt like! Man hittar så mycket när man är ute och rör på sig.

Margareta sa...

Jag gillar också de naturliga promenaderna men då mer i skogen och utanför citykärnan, blir tyvärr alltför sällan när jag är i Luleå och arbetar - men det händer. =) Tycker du ska testa liknande som mina konstprojekt, superkul.

Eva Trillian sa...

Promenader med kameran gillar jag också :) Med eller utan väninna/vän :) Tänk så mycket man hittar att fota!

anemonen sa...

Finfina bilder och jättebjörnlokan skall väl utrotas för dess otäcka fotosensibiliserande egenskaper.Själv har jag råkat ut för en långdragen infektion i armen pga av dess gift. Hugaligen huden blev svart. Usch. Den skyr jag men den är imponerande det kan jag inte annat än tycka.

jeanette sa...

Fint.

Anita - Malta sa...

Gillar också promenader och oftast är kameran mitt enda sällskap. Kan ibland gå hur långt som helst men det blir ju mest utmed havet ;-) Skog finns det nästan ingen och naturen ligger inte så nära.
Jättefina bilder du visar. Syns verkligen att det är höst hos dig. Blir lite nyfiken på bänken eller bänkarna. Den första är finast i fägerna den sista lite blek. Gillar verkligen bilden på björnlokan. Ha en skön helg Pialotta.

Anonym sa...

Spontana och naturliga promenader är bäst, även om man har kameran med sig. Det finns ju sååå mycket att fota, man hittar alltid något nytt motiv. Ha en fin helg!

Freja sa...

Härliga höstpromenadbilder, det gillar jag oxå!

Marit Johansson sa...

Här bjuder du på snygga höstbilder, översta bilden sätter igång min fantasi.. ser nästan ut som ett varelse :)